Chat with us, powered by LiveChat

En kickoff är starten av till exempel ett nytt projekt eller ett helt nytt arbetsteam. Syftet med en kickoff är att få alla i rätt mindset inför nya projekt, vilke innebär att arbetet blir mer effektivt. De flesta lägger sina kickoffer i början på hösten, då det brukar innebära uppstart av nya projekt.

Här är lite tips på hur man får en lyckad kickoff:

 • Hitta en bra plats
  Nya miljöer gör så att hjärnan blir mer alert och man blir mer kreativ, vilket gör det lättare för oss att lösa problem.
 • Tänk ut några roliga aktiviteter
  Tänk ut syftet med kickoffen först och försök sedan hitta en aktivitet som kan passa med ändamålet. Är ni till exempel två bolag som ska slås ihop, då passar det med en teambildande aktivitet. Men om ni känner varandra kan en annan typ av aktivitet vara bättre.
 • Gör en budget
  Det blir lättare att göra en planering om man har en budget att röra sig med. Det blir lättare att kolla vilken anläggning, hur länge man kan vara på plats mm.
 • Var ute i god tid
  Ofast ska de flesta företag ha sina kickoffer i slutet av sommaren/början på hösten, därför kan det vara bra att vara ute i god tid. Är man ett stort sällskap och man planerar det långt i förväg, kan man ibland ha turen att ha anläggningen för sig själv.
admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply